sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Omenapannukakku

valmis omenapannari
 8 dl   maitoa    
4 kpl kananmunaa    
1 dl  voisulaa    
5 dl  vehnäjauhoja
1 dl  hedelmämysliä     
1 dl  sokeria    
1 tl   leivinjauhoa    
2 tl   vanilliinisokeria    
2-3  omenaa    
        kanelia    
        hunajaa    

Riko kananmunat ja vatkaa niiden sekaan maito ja rasva.
Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää seos vähitellen munamaidon sekaan koko ajan vatkaten.
Anna taikinan levätä hetken.
Paloittele omenat kohtuullisen ohuiksi viipaleiksi. 
Kaada taikina voidellulle uunipellille tai leivinpaperin päälle.
Asettele omenaviipaleet taikinalle ja mausta halutessasi hunajalla, kanelilla tai sokerilla.[br][br]Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa 25-30 min.

Ei kommentteja: