Tekstilinkeistä ja ylätunnisteen välilehdiltä pääset Fanniilon blogeihin, joissa tekstit ovat teemoittain! Tervetuloa!
FANNIILO-blogit teemoittain
torstai 3. lokakuuta 2013
Hapankermakakku (Satakunta)
4 munaa
3 dl sokeria
2 tl kanelia
1 1/2 tl kardemummaa
1 1/2 dl hapanta kermaa
1 ti soodaa
1 1/2 dl voisulaa
3 3/4 dl vehnäjauhoja
• Voitele ja leivitä vuoka.
• Vatkaa munat ja sokeri vaandoksi.
• Lisää mausteet, hapankerma-soodaseos ja viimeksi jäähtynyt voisula sekä vehnäjauhot vuorotellen.
Paista kakku 175 C-asteessa noin 45-50 minuuttia.
Tunnisteet:
kakut,
leivonta,
perinteinen,
Satakunta
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti