Perinteinen kurkkusalaatti, jonka maku on rapean raikas!
3 kg avomaakurkkuja
1 kg sipulia
2 nippua tilliä
Liemi
7 dl etikkaa
0,5 dl suolaa
1 kg sokeria
1 tl sinappijauhetta
Raasta kurkut ja sipuli karheaksi raasteeksi ja silppua tilli.
Kiehauta liemi ja kaada kuumana raasteen joukkoon.
Tölkitä salaatti pieniin lasitölkkeihin. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja säilytä viileässä. Anna tekekytyä muutaman päivän/viikon ajan.
Tarjoile liharuokien ja grilliruokien lisäkkeenä.
Tekstilinkeistä ja ylätunnisteen välilehdiltä pääset Fanniilon blogeihin, joissa tekstit ovat teemoittain! Tervetuloa!
FANNIILO-blogit teemoittain
lauantai 15. syyskuuta 2012
Kirstin kurkkusalaatti
Tunnisteet:
kurkku,
maustekurkku,
perinneruoka,
perinteinen,
suomiruokaa,
syyssato,
säilöntä
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti