n. 500-700 g uusiaperunoita
1 pieni kerä varhaiskaalia
2 porkkanaa
400 g naudan paistijauhelihaa
1 sipuli
1 lihaliemi
4 mustapippuria
vettä
suolaa
Puhdista ja lohko perunat, leikkaa kaali ja porkkanat suikaleiksi ja laita kattilaan. Lisää vesi, lihaliemi ja suola. Keitä lähes kypsäksi.
Kuullota sipuli ja ruskista jauheliha. Lisää liha ja mausteet kasvisten joukkoon ja keitä kypsäksi.
Lisää vettä tarvittaessa.
Tekstilinkeistä ja ylätunnisteen välilehdiltä pääset Fanniilon blogeihin, joissa tekstit ovat teemoittain! Tervetuloa!
FANNIILO-blogit teemoittain
torstai 21. kesäkuuta 2012
Kesäinen jauhelihakeitto
Tunnisteet:
jauheliha,
kaali,
Keitot,
suomiruokaa,
uudet perunat
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti