4OO g pakastuttua piirakkataikinaa
Täyte:
25O g graania kirjolohta
1/2 purjoa
1/2 punaista paprikaa
(rkl öljyä)
1 dl tillisilppua
2 munaa
1 dl ruokacremeä tai -kermaa
1 dl kuivaa valkoviiniä
2 dl juustoraastetta
rouhittua mustapippuria
1. Sulata piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan ja painele se halkaisijaltaannoin 24
sentin piirakkavuoan ppojalle ja reunoille.
Esipaista piipiirakkapohjaajaa 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
2. Leikkaa kirjolohi pieniksi lkuutioiksi.
Halkaise,huuhtele ja viipaloi purjo sekä kuutioi paprika. (Kuullota kasvispaloja halutessasi öljytilassa pannulla muutama minuutti).
3. Levitä ainekset esipaistetulle piirakkapohjalle. Vatkaa munista rakenne rikki. Sekoita joukkoon ruokacreme, valkoviini ja juustoraaste.
Mausta seos mustapippurilla ja valuta tasaisesti vuokaan. Jatka paistamista vielä 25-30
minuuttia,kunnes munaseos on hyytynyt.
Tekstilinkeistä ja ylätunnisteen välilehdiltä pääset Fanniilon blogeihin, joissa tekstit ovat teemoittain! Tervetuloa!
FANNIILO-blogit teemoittain
lauantai 3. joulukuuta 2011
MEHEVÄ KIRJOLOHIPIIRAKKA
Tunnisteet:
kala,
lohi,
mehevä,
pikkujoulu,
suolaiset piirakat
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti