Karppiversio ilman perunaa ja pitkään kypsytettynä todella herkullista :)
1 pss (600g) Pirkka Uunijuurekset
(sisältää: keltainen porkkana, porkkana, palsternakka ja punasipuli)
400 g sikanauta jauhelihaa
(juustoraastetta)
1 muna
3 dl maitoa
(aromisuolaa)
suolaa
pippuria
Ruskista jauheliha ja mausta se suolalla ja pippurilla. Laita jäiset juurekset matalaan uunivuokaan ja lisää jauheliha juuresten sekaan. Vatkaa munamaito, mausta suolalla ja kaada se vuokaan. (Pinnalle juustoraastetta.)
Paista 175 - 200 asteessa, uunin keskitasolla reilu tunti tai niin kauan kunnes munamaito on hyytynyt ja juurekset ovat kypiä.
Tekstilinkeistä ja ylätunnisteen välilehdiltä pääset Fanniilon blogeihin, joissa tekstit ovat teemoittain! Tervetuloa!
FANNIILO-blogit teemoittain
sunnuntai 27. marraskuuta 2011
Uunijuurekset (ilman perunaa), 3 - 4 annosta
Tunnisteet:
jauheliha,
karppaus,
karppaus reseptit,
Liharuoka,
uuniruoka
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti