sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Uunijuurekset (ilman perunaa), 3 - 4 annosta

 Karppiversio ilman perunaa ja pitkään kypsytettynä todella herkullista  :)

1 pss (600g) Pirkka Uunijuurekset
(sisältää: keltainen porkkana, porkkana, palsternakka ja punasipuli)
400 g sikanauta jauhelihaa
(juustoraastetta)
1 muna
3 dl maitoa
(aromisuolaa)
suolaa
pippuria

Ruskista jauheliha ja mausta se suolalla ja pippurilla. Laita jäiset juurekset matalaan uunivuokaan ja lisää jauheliha  juuresten sekaan. Vatkaa munamaito, mausta suolalla ja kaada se vuokaan. (Pinnalle juustoraastetta.)
Paista 175 - 200 asteessa, uunin keskitasolla reilu tunti tai niin kauan kunnes munamaito on hyytynyt ja juurekset ovat kypiä.



Ei kommentteja: