1 kg luutonta lammaspaistia tai luullista lampaanlapaa paloina
4 - 6 valkosipulin kynttä
1 rkl öljyä
1,5 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl rosmariinia
1 sipuli
2 porkkanaa
1 prk säilyketomaatteja
1 dl vettä
Poista lampaanpaistista ylimääräinen rasva ja paloittele liha. Kuumenna öljy padassa ja paista lihapaloja sen verran, että ne saavat ruskean paistopinnan. Mausta lihapalat suolalla, pippurilla ja rosmariinilla. Lisää pataan kuoritut ja paloitellut porkkanat, valkosipuliviipaleet sekä kuorittu ja lohkottu sipuli. Sekoita joukkoon vesi ja tomaatit. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin kaksi tuntia.
Tekstilinkeistä ja ylätunnisteen välilehdiltä pääset Fanniilon blogeihin, joissa tekstit ovat teemoittain! Tervetuloa!
FANNIILO-blogit teemoittain
tiistai 23. maaliskuuta 2010
Lammaspata (6 annosta)
Tunnisteet:
lammas,
Liharuoka,
pataruoat,
perinneruoka,
pääsiäinen,
uuniruoka
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti