500 grammaa silakkafileitä
3 dl vettä
1,5 dl etikkaa
*****
1,5 tl suolaa
noin 0,75 dl sokeria
4 rkl tavallista sinappia
2 tl suolaa
1 rkl valkoviini etikkaa
1 dl vettä
0,5 dl oliiviöljyä
0,5 dl tilliä
Sekoita vesi, etikka sekä suola ja kaada seos silakkafileiden päälle (poistettu nahka). Seisota vähintään kaksi tuntia.
Valuta fileet esimerkiksi siivilässä.
Sekoita vesi, öljy, sokeri, suola, sinappi sekä oikein pieneksi silputtu tilli. Kaada seos silakkafileiden päälle. Itsetehdyt sinappisilakat ovat valmiita nautittavaksi noin vuorokauden kuluttua.
Sinappisilakat säilyvät viileässä noin 10 vuorokautta.
Tekstilinkeistä ja ylätunnisteen välilehdiltä pääset Fanniilon blogeihin, joissa tekstit ovat teemoittain! Tervetuloa!
FANNIILO-blogit teemoittain
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti