2 kpl lohi- tai kirjolohifilettä
3 rkl kuivattua tilliä
3 rkl sokeria
3 rkl karkeaa suolaa
konjakkia
Sekoita kulhossa tilli, sokeri ja suola. Hiero maustesekoitus (ja konjakki, sen verran mitä imeytyy) tasaisesti fileiden päälle. Laita fileiden lihapuolet vastakkain, niin että nahkapuolet jäävät ulospäin.
Kääri kala voipaperiin ja pistä jääkaappiin kevyen painon alle. Kala saa pehmetä ja graavautua yön yli.
Tekstilinkeistä ja ylätunnisteen välilehdiltä pääset Fanniilon blogeihin, joissa tekstit ovat teemoittain! Tervetuloa!
FANNIILO-blogit teemoittain
tiistai 22. joulukuuta 2009
Graavilohi, konjakilla marinoitu
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti