perjantai 9. tammikuuta 2009

HIRVIMUREKE

500 g jauhettua hirvenlihaa
300 g jauhettua sianlihaa
½ dl korppujauhoja
2 dl kermaviiliä
1 pss ranskalaista sipulikeittoa
100 g tuorejuustoa (esim. kanttarelli tai piparjuuri)
2 kananmuna
3 tl aromisuolaa (tai 1 1/2 tl suolaa) Huom! Sipulukeitossa on myös suolaa!
1/2 tl mustapippuria

1. Sekoita sipulikeitto, korppujauhot ja kermaviili kulhossa. Anna turvota hetken aikaa.
2. Lisää liha, munat ja mausteet.
3. Lisää tuorejuusto.
4. Sekoita aineet ja muodosta massasta pitkänomainen mureke uunipannulle.
5. Kypsennä 200 asteessa noin 45 minuuttia.


Tarjoa lisänä sienimuhennosta, Lapin puikulaperunaa ja keitettyjä kasviksia.

Ei kommentteja: