400 g poronlihaa
1 porkkana
1 sipuli
pala lanttua
pala selleriä
pala purjoa
3 dl kuohukermaa
50g kantarellituorejuustoa
suolaa
pippuria
voita
Poronkäristysliha paistetaan voissa padassa ja maustetaan suolalla ja mustapippurilla. Pilko juurekset pataan ja jatka paistamista vielä viitisen minuuttia. Kaada kuohukerma pataan ja lisää kantarellituorejuusto. Pata saa hautua miedolla lämmöllä vielä viitisen minuuttia. Lopuksi tarkistetaan suola.
Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.
Tekstilinkeistä ja ylätunnisteen välilehdiltä pääset Fanniilon blogeihin, joissa tekstit ovat teemoittain! Tervetuloa!
FANNIILO-blogit teemoittain
sunnuntai 21. joulukuuta 2008
Porohöystö
Tunnisteet:
Kastikkeet,
Liharuoka,
pataruoat,
poro,
riista
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti