100 g nautajauhelihaa
1 sipuli
(valkosipulia)
1 dl tomaattimurskaa
2 rkl ruokakermaa
1 rkl vehnäjauhoja
vähän vettä
1 tl öljyä paistamiseen
mausteita (paprikajauhe, pippurit, basilika, gillausmauste...)
Paista jauheliha sipulien kanssa kattilan pohjalla tai kasarissa. Lisää tomaattimurska ja mausta mielesi mukaan. Anna hautua 5 minuuttia. Pienennä lämpöä ja lisää ruokakerma. Sekoita vehnäjauhot kylmään veteen ja suurusta sillä kastike mieleiseksi.
Tarjoa spagetin tai pastan kanssa.
Tekstilinkeistä ja ylätunnisteen välilehdiltä pääset Fanniilon blogeihin, joissa tekstit ovat teemoittain! Tervetuloa!
FANNIILO-blogit teemoittain
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
kiitos tästä reseptistä! Täytynee kokeilla!
**Mausteet, padat, keitot, leivonta yms. Infoa kotisivulla: Teija Silvennoinen**
Toivottavasti maistuu :)
Hyvää syksyn jatkoa!
Lähetä kommentti