perjantai 11. tammikuuta 2008

Nopea jauheliha-vehnänalkiopasta (4-6 annosta)

500 g (1 pss)Torino Vehnänalkio Plus-pastaa
(suolaa)
n.1,5 dl vettä
---
400 g paistijauhelihaa
1 pss Maggi Lasagne kastike
4 dl vettä
3 dl maitoa

1dl - 2dl juustoraastetta

Keitä pastaa (suolalla maustetussa) vedessä noin 5 min. Valuta lävikössä.

Ruskista jauheliha pannulla. Lisää joukkoon vesi, maito ja kastikepussin sisältö.
Keitä miedolla lämmöllä noin 5 min.
Kaada kastike, esikeitetty pasta ja juustoraaste voideltuun, laakeaan uunivuokaan (n. 2 l).
Sekoita keskenään.

Halutessasi voit paiston loppuvaiheessa ripotella vielä juustoraastetta paistoksen pinnalle, niin se saa kauniin varin.

Paista noin 180 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna vetäytyä 5 min ennen tarjoilua. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jäi mietityttämään tuo juustoraasteen määrä ruoassa.
Pinnalle siis tulee 1 dl, mutta entäs tuo toinen määrä?

Fanniilo kirjoitti...

Anonyymille ...juuston määrää voi säätää oman mieltymyksen ja juuston voimakkuuden mukaan.