6 dl Torino Vehnänalkio Plus-pastaa
n.1,5 dl vettä
1 kalaliemikuutio
---
250 g kylmäsavukirjolohta
1-1,5 dl hienonnettua rilliä tai 1 rkl kuivattua tilliä
1-2 sipulia
o,5 tl sitruunapippuria
1 dl juustoraastetta
Munamaito:
2 munaa
6 dl maitoa
0,5 tl suolaa
Pinnalle:
1 dl juustoraastetta
Keitä pastaa kalalliemikuutiolla maustetussa vedessä noin 5 min. Valuta lävikössä.
Leikkaa kirjolohi pieniksi paloiksi ja hienonna tilli. Pilko sipuli ja kuullota se pannulla.
Kaada esikeitetty pasta voideltuun, laakeaan uunivuokaan (n. 2 l).
Lisää kalapalat, tilli, sipuli, sitruunapippuri ja juustoraaste. Sekoita keskenään.
Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Kypsennä 200 asteessa uunin alaosassa noin 60 minuuttia.
Tekstilinkeistä ja ylätunnisteen välilehdiltä pääset Fanniilon blogeihin, joissa tekstit ovat teemoittain! Tervetuloa!
FANNIILO-blogit teemoittain
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti