n 300g kirjolohta fileenä
1-2 sellerin vartta
margariinia tai voita
1 pussi Knorrin hummeri-katkarapukastiketta
tilkka kermaa
tilliä
Lisäksi pastaa( esim. kierre- tai simpukkamakaronia)
Leikkaa kirjolohi suikaleiksi ja nypi ruodot pois mahdollisimman tarkasti. Viipaloi sellerin varret ohuiksi viipaleiksi. Pehmistä selleriviipaleita hetki rasvassa miedolla lämmöllä, lisää joukkoon kirjolohisuikaleet. Anna hautua kypsäksi.
Valmista kastike pussissa olevan ohjeen mukaa ja sekoita kastikkeeseen tilkka kermaa. Kaada kastike kalojen päälle ja sekoita varovasti. Lisää runsaasti tilliä.
Tarjoile keitetyn pastan kanssa.
Tekstilinkeistä ja ylätunnisteen välilehdiltä pääset Fanniilon blogeihin, joissa tekstit ovat teemoittain! Tervetuloa!
FANNIILO-blogit teemoittain
maanantai 7. toukokuuta 2007
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti