8 viipaletta naudan ulkopaistia
suolaa
valkopippuria
8 ohutta viipaletta pekonia
Ruskistamiseen:voita, margariinia tai öljyä
Kastike:3 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1/2-1dl kermaa
suolaa
Nuiji lihaviipaleet kevyesti ja ripottele niille suolaa ja pippuria. Pane kullekin lihaviipaleelle pekonia. Kääri viipaleet rullalle ja sido puuvillalangalla tai hammastikulla. Ruskista kääryleet padassa kauniin ruskeaksi. Lisää pataan ruskistumaan myös vehnäjauhot. Lisää vesi ja hauduta kääryleet kypsäksi miedossa lämmössä liedellä tai uunissa. Poista lanka tai hammastikku. Lisää kastikkeeseen kerma ja mausta tarvittaessa suolalla.
Tekstilinkeistä ja ylätunnisteen välilehdiltä pääset Fanniilon blogeihin, joissa tekstit ovat teemoittain! Tervetuloa!
FANNIILO-blogit teemoittain
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti