1 iso pkt pakaste turskaa / seitiä tai puna-ahventa
1 tl paprikaa
1 sitruunan mehu
Kuorrutus:
1 pss. sienikeittoa
Leikkaa hieman sulanut kala viipaleiksi ja pane viipaleet voideltuun uunivuokaan.
Ripottele kalojen päälle paprikaa ja purista sitruunanmehua.
Pane kala 200 asteiseen uuniin noin 20 min. ajaksi.
Tee sienikeitosta sakeahko muhennos ja kaada sienimuhennos kalan päälle.
Pane uuniin vielä 5 min. ajaksi, että kuorrute saa kauniin värin.
Vinkki:
Tarjoa perunasoseen ja juuresraasteen kanssa.
Tekstilinkeistä ja ylätunnisteen välilehdiltä pääset Fanniilon blogeihin, joissa tekstit ovat teemoittain! Tervetuloa!
FANNIILO-blogit teemoittain
lauantai 5. toukokuuta 2007
Kuorrutettu kala (seiti tai puna-ahven)
Tunnisteet:
kala,
pakastekala,
seiti,
uuniruoka
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti