pala keräkaalia (n. 300 g)
2 porkkanaa
pala lanttua
1 punainen paprika
pala purjoa
Kastike:
1 dl kermaviiliä
1/2 dl ranskal. salaattikastiketta
2-4 tl sinappia
Leikkaa kaali aivan ohuiksi suikaleiksi juustohöylällä. Raasta juurekset raastemyllyllä. Suikaloi paprika ja purjo. Asettele vihannekset vadille kukin omaan ryhmäänsä tai lado kerroksittain kulhoon. Koristele purjorenkailla. Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada salaatin päälle. Anna maustua kylmässä.
Tekstilinkeistä ja ylätunnisteen välilehdiltä pääset Fanniilon blogeihin, joissa tekstit ovat teemoittain! Tervetuloa!
FANNIILO-blogit teemoittain
tiistai 1. toukokuuta 2007
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti