4 viipaletta naudan fileetä (3-5 cm)
suolaa
jauhettua mustapippuria
Paistamiseen:
voita, margariinia tai öljyä
Paista pihvit juuri ennen tarjoilua. Ruskista rasva kuumassa paistinpannussa. Paista pihvejä 1 -3 min. molemmilta puolilta sen mukaan kuinka kypsäksi pihvit haluat. Voit valmistaa pihvit myös ilman rasvaa joko paahtamalla tai grillaamalla. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Persiljavoi:
50-60 g voita
2 rkl hienonnettua persiljaa
1 tl sitruunanmehua
1/2 tl valkopippuria
Lisää mausteet pehmitettyyn voihin.
Muotoile tangoksi voipaperin sisällä. Pane jäähtymään kylmään paikkaan.
Leikkaa voinappi pihvin päälle ennen tarjoilua.
Tekstilinkeistä ja ylätunnisteen välilehdiltä pääset Fanniilon blogeihin, joissa tekstit ovat teemoittain! Tervetuloa!
FANNIILO-blogit teemoittain
tiistai 1. toukokuuta 2007
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
Nam ... Olipa mureaa ja hyvää!
terveisin Vappugrillaaja
Lähetä kommentti